witblokje

zr montage menubalk v2

zr montage luifel v1

Vrijstaande terrasoverkappingen

Wichhart Zonwering biedt ook aantrekkelijke vrijstaande terrasoverkappingen. In samenwerking met Smits en Brustor leveren wij de Cubola en het Lamellendak. Kijk hieronder voor foto's en meer informatie. Beide modellen staan in onze showroom en kunnen we hier voor u demonstreren. Loop hiervoor gerust eens binnen! Indien u geinteresseerd bent kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsopgave.

Smits Cubola
De vrijstaande zonwering Cubola combineert een uniek strak design met functionaliteit. Het product is breed inzetbaar; zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. Ongekoppeld is de maximale afmeting 4,0 x 4,0 meter bij een maximale hoogte van 3,0 meter. Het zonnescherm is echter eindeloos koppelbaar, zodat u grote oppervlaktes kunt overspannen. Het vrijstaande terrasscherm is daarmee geschikt voor het dakterras of plaatsen achterin de tuin, maar ook ideaal als terraszonwering voor horecagelegenheden of (school)pleinen.
smits cubola 
 
Brustor Lamellendak B200
De B-200 en de B-200 XL zijn beslist de paradepaardjes van de Brustor Outdoor Living. Met de volautomatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval. 4 gekoppelde goten voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. Ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele LED verlichting in lamellen of frames maakt het geheel dan weer sfeervol. De pergola kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden. Uitvoering in standaard wit structuur, anthracietgrijs structuur of de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- of sneeuwsensor bedienen de lamellen automatisch. Handig wanneer u even niet thuis bent. De B-200 heeft standaard lamellen van 16cm breed. De B-200 XL heeft 21cm brede lamellen voor een grotere uitval, meer lichtinval en geeft een optisch rustiger plafond.
 b200