witblokje

zr montage menubalk v2

zr montage luifel v1

Raamdecoratie

Voor een breed scala aan rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, shutters en nog veel meer raamdecoratie bent u aan het goede adres bij Wichhart Zonweringen. Hieronder laten wij een selectie zien van de producten die wij u bieden van zowel Cedeko als Bécé. Voor meer informatie, producten en mogelijkheden bent u van harte welkom in onze showroom

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in de soorten verduisterend en lichtdoorlatend. De rolgordijnen hebben de sfeer van glamour, attitude en exclusiviteit door het gebruik van bijzondere stoffen en stiksels.

  rolgor
     

Horizontale jaloezieë

Horizontale jaloezieën zijn er met een lamelbreedte van 16 mm. tot 70 mm., afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De 70 mm. horizontale jaloezie geeft juist een stoer effect! Maak je horizontale jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking.

  HJ-895-01 HR
     

Duo Rolgordijnen

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dat kan met het duo rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

   Duorolgordijn
     

Plisségordijnen

De modieuze plisségordijnen zijn ideaal voor ramen met een bijzondere vorm. Van schuine ramen, driehoeksramen tot ronde ramen en van trapeziumramen tot de ramen van een serre.

   Plissegordijnen

Shutters

Shutters zijn al eeuwen geleden bedacht door de oude Grieken om de hoeveelheid zonlicht te kunnen regelen. Vandaag de dag zien we ze nog steeds in het straatbeeld. En met reden, want shutters zijn naast praktisch ook bijzonder sfeervol. Shutters lijken een beetje op louvredeuren. Het zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor aan de binnenkant van uw woning. U regelt zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk… Cedeko Shutters passen in elk interieur. Met de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen bepaalt u zelf de uitstraling. Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien worden ze helemaal op maat voor u gemaakt.Cedeko Shutters levert een kwaliteitsproduct waar u jarenlang van kunt genieten.

   shutter