witblokje

zr montage menubalk v2

zr montage luifel v1

Rolluiken

Een veilig gevoel
Rolluiken van Wichhart Zonweringen beschermen uw huis tegen kou, warmte en geluidsoverlast en doen natuurlijk ook dienst als zonwering. Bovendien worden inbrekers afgeschrikt door het stevige aluminium pantser. Wij bieden Alulux én Heroal rolluiken.


Uiteraard kunnen we tijdens een gesprek met u samen bepalen welk rolluik aan uw eisen voldoet en mooi past bij uw woning. Hiervoor kunt u een vrijblijvend een afspraak maken of langskomen in onze showroom. In onze showroom kunnen we rolluiken demonstreren en meer informatie geven.

 

hk842rolluik

 

Voor iedere woning en smaak een passend rolluik

Tegenwoordig bestaan er meer opties dan alleen de vierkante rolluikkasten. U heeft nu ook de keuze uit ronde, half ronde en schuine kasten. Per type rolluik zijn er een aantal standaard ral kleuren beschikbaar. Andere kleuren zijn altijd mogelijk tegen een meerprijs.

Een bijzonder rolluik is de BBS Lite. Dit rolluik heeft een zeer kleine oproldiameter, waardoor de rolluikkast tot wel 50% kleiner is dan de kast van een normaal rolluik. Dit is duidelijk te zien in de afbeelding hiernaast.

 

 bbsliterolluik