witblokje

zr montage menubalk v2

zr montage luifel v1

Insectenwering

Horren zijn onmisbaar in uw woning. Voor elk raam of elke deur (zowel binnen- als buitendraaiend) heeft Wichhart Zonweringen de juiste oplossing om de vliegende insecten te weren. Voor een veilig gevoel en een goede rust binnen... met toch de frisheid van buiten! Horren van Aurora houden alle insecten buiten. In onze showroom kunnen wij deze horren demonsteren. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied.

Soort horren:

  • Windvaste horren voor schuifpuien
  • Inzethorren
  • Voorzethorren
  • Plissédeuren
  • Raamrolhorren.
     
Windvaste horren voor schuifpuien

De schuifhordeur van Aurora® is geschikt voor schuifpuien. De schuifhordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op het kozijn worden gemonteerd. De schuifhordeur wordt aan de bovenzijde van het kozijn bevestigd en is voorzien van gelagerde loopwieltjes. Aan de onderzijde is een teflon geleiding gemonteerd.

De schuifhordeur kan altijd in het kozijn blijven zitten, ook als de schuifpui gesloten is. De schuifhordeur is geschikt voor kunststof, houten en aluminium deurkozijnen.

 

  Schuifhordeur
     

Inzet/Voorzethorren

De oplossing voor elk type draai-kiepraam. De inzethor is verreweg de meest elegante hor die u zich kunt wensen. De slimme oplossing voor elk type draai-kiepraam. De inzethor kan in een handomdraai worden geplaatst en is met hetzelfde gemak weer uitneembaar. Drie verschillende profieldieptes maken de pasvorm perfect. Het uiterst smalle profiel valt vrijwel onzichtbaar weg in het raamkozijn. 

  inzethor
     

Plissédeuren

Bij deze revolutionaire hordeur is gebruik gemaakt van plisseertechniek waardoor het gaas niet oprolt maar opent en sluit als een harmonica en daardoor beter zichtbaar is voor mens en dier en het alom bekende risico bv. bij rol hordeuren " het door het gaas lopen " tot het verleden behoord. De plissé hordeur heeft géén oprol veermechanisme maar kunststof schakelgeleiders waardoor de bediening blijft staan waar u hem loslaat, zonder terug te schieten naar de gaascassette.

  Plisse hordeur
     

Raamrolhorren

Algemeen geschikt voor binnen- of buitenshuis en tegen het kozijn gemonteerd. Alle montagemateriaal is onzichtbaar weggewerkt. Geschikt voor alle raamsituaties. De rolhor is geschikt voor alle naar binnen- en buitendraaiende ramen. De treklijst is van binnen en van buiten te bedienen. De cassette en de geleiders van de rolhor worden op het kozijn geschroefd. De schroefgaten zijn al in de bracket en de geleiders voorbewerkt.

 

  Raamrolhor DeLux