witblokje

zr montage menubalk v2

zr montage luifel v1

Terrasoverkappingen

Voor de meest stijvolle en functionele terrasoverkappingen kunt u ook terecht bij Wichhart Zonweringen.  Hieronder bespreken we meer mogelijkheden wat betreft terrasoverkappingen in samenwerking met onze partner Weinor. Weinor heeft een aantal aantrekkelijke terrasoverkappingen zoals de Plaza Viva, Pergotex en de Terrazza (zie foto hieronder). Lees hieronder meer over deze modellen. Een ander mooi product is de glasoase van Weinor. In het menu rechts kunt u ervoor kiezen om hier meer informatie over te krijgen. De glasoase is ook te zien in onze showroom!

terrazza

 

 

Weinor Terrazza
Wonderlijk toepasbaar: de terrasoverkapping voor uw wensen!
Zoals op de foto hierboven te zien is, is de glazen Terrazza terrasoverkapping van Weinor een echte eyecatcher. De constructie van aluminium en glas maakt het een solide geheel. Terrasplezier tot ver in de herfst – met deze terrasoverkapping bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen. De Terrazza is optioneel uit te breiden met glaswanden, zoals te zien is bij de glasoase . De Terrazza heeft de mogelijkheid om LED verlichting toe te voegen, zodat u ook 's avonds kunt genieten van de glazen terrasoverkapping. Er zijn verschillende dakvormen mogelijk en u heeft de keuze uit 56 framekleuren.
terrazza 
   

Weinor Plaza Viva

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras. Bekijk de plaza viva Led in onze showroom!
 PPV1A0007 1703 WZH
   

 

 

 

Weinor Pergotex II
Het cabrio-dak voor uw terras!

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling - maar ook het openlucht-gevoel: De weinor pergola-zonwering PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg - en het doek vouwt zich op. Wordt het slechter weer, stuur het vouwdak dan gewoon weer naar buiten. U zit comfortabel droog - zonder uw terras te verlaten. Bekijk de weinor Pergotex II in onze showroom!

 PergoTex