witblokje

zr montage menubalk v2

zr montage luifel v1

Screens

Een heerlijk koele woning
Met screens van Wichhart Zonweringen beperkt u het binnenkomend zonlicht zonder het uitzicht te hoeven missen, bovendien zorgen screens ervoor dat de temperatuur in huis niet te hoog oploopt. Screens filteren zon en warmte en beschermen tegelijkertijd uw inventaris tegen mogelijke verkleuringen. Wij werken samen met Brustor voor een praktische en elegante oplossing. In samenwerking met Brustor kunnen we een compleet assortiment screens aanbieden in verschillende formaten en afwerkingen. Screens zijn zowel aan de binnenkant- als aan de buitenkant van de ramen mogelijk, verticaal en horizontaal. Daarnaast bestaan ze extra stormvast naargelang de beschutting. Hieronder vindt u een deel van onze uitgebreide collectie. Voor een advies op maat of demonstraties bent u van harte welkom in onze showroom

 

Kleuren
De screens van Brustor zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 Screenskleuren
 

 

 

Zip screen
De ZIP screens van Brustor zijn er in verschillende varianten, waarbij de variant B-1350 ZIP een maximale hoogte heeft van maar liefst 6 meter. Alle ZIP varianten hebben een uniek ritssysteem waardoor het doek op elke hoogte in de zijgeleider wordt gehouden. De screens beantwoorden bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en zijn insectenwerend. 

Screens zip 
   

B-1100 STD verticale raamzonwering
De collectie B-1100 STD screens, met halfronde (B-1100 SR STD) of rechte kast (B-1100 C STD) hebben een compacte en elegante behuizing. Dankzij de kleine discrete kastjes passen de Brustor screens perfect bij elke gevel. De voorlat met het screendoek beweegt op en neer in de zijprofielen. De screens zijn beschikbaar in vijf standaard kleuren, maar kunnen als optie in elk RAL kleur geleverd worden.

De bediening van de screens gebeurt standaard met een geïntegreerde motor, maar kan in optie ook met stangbediening. Naast standaardscreen is er ook een inbouw versie beschikbaar. De montage kan eenvoudig frontaal op het raam of in de dag gebeuren.

 screens b1100 std verticale raamzonwering
   

Indoorscreen: discrete zonwering
Soms kan geen zonwering buiten voor het glasoppervlak geplaatst worden en is een Indoor screen het enig mogelijke alternatief. Indoor screens kunnen discreet ingebouwd worden en zijn standaard uitgerust met een buismotor. In optie zijn zowel motoren met zender als windwerk met zwengel beschikbaar.

 screens indoorscreen
   

TOPscreen
TOPscreen is een nieuwe zonwering voor horizontale en schuine gaspartijen, lichtstraten, compacte veranda’s en serres. De combinatie van het Brustor veersysteem met de ZIPscreen technologie houdt het doek strak gespannen op
elke hoogte, zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort.

TOPscreen voldoet dan ook aan de hoogste europese norm inzake windresistentie (Windklasse 3 – norm EN 13561). In gesloten toestand is TOPscreen zonwering 100% insectenwerend. Volledige verduistering is mogelijk met verduisteringsdoek Soltis B92.

 screens topscreen