witblokje

zr montage menubalk v2

zr montage luifel v1

Serre zonwering

Een heerlijk koele serre
Een beetje zon kan door de grote hoeveelheid glas in een serre al snel zorgen voor een behoorlijke stijging van de temperatuur. Met een serrezonwering van Wichhart Zonweringen bent u altijd verzekerd van een koele serre.

De serrezonwering van Wichhart Zonweringen worden bij u thuis gerealiseerd in samenwerking met Weinor. Twee aantrekkelijke types zijn de Sottezza en de WGM 1030/2030. Beide zijn verkrijgbaar met elektrische bediening. Hieronder lichten we ze allebei toe.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Sottezza
Op maat onder ieder dak! Indien gewenst met LED verlichting.
Met een weinor Sottezza brengt u sfeer onder uw terrasoverkapping of in uw serre. De warmte die ontstaat in uw serre wordt aanzienlijk tegengegaan. De Sottezza past onder praktisch elke terrasoverkapping – esthetisch dankzij het fraaie, slanke design, technisch door de nauwkeurige maatvoering. De Sottezza is verkrijgbaar in 155 doekdesigns en 56 standaard framekleuren.

 sottezza
De ondergemonteerde Sottezza zonwering heeft een strak en stijlvol uiterlijk. De ronde cassette past optisch bij iedere terrasdakconstructie. Dankzij de LED-verlichting kunt u ook 's avonds genieten van de Sottezza. Onafhankelijk of de serrezonwering in- of uitgeschoven is.    sfeervolle ledverlichting sottezza
   
WGM 1030 / 2030
Technisch wonder. Windstabiel en jarenlang getest.
Één van de marktleiders onder de serrezonweringen: dankzij het fraaie design en de individuele maatvoering passen de WGM 2030 en 1030 flexibel op elke dakconstructie. De opgebouwde serrezonweringen dragen bij aan een aangenaam klimaat. Bewezen kwaliteit en duizenden malen bewezen uitschuif- en spantechniek maakt deze bijzonder belastbaar en zorgt voor een nagenoeg strak doek.
 WGM 1030 WGM2030
   
De Weinor WGM 1030 / 2030 kan geleverd worden in 155 doekdesigns en 56 standaard framekleuren. De WGM 1030 / 2030: ongeëvenaard belastbaar en bewezen, door een zeer hoge mate aan productbetrouwbaarheid. Zelfs bij een stevige bries kunnen de zonweringen uitgeschoven blijven. WGM 1030 Windstevigheid