witblokje

zr montage menubalk v2

zr montage luifel v1

Weinor

 In samenwerking met Weinor bieden wij stijlvolle zonneschermen aan. Bekijk hieronder diverse topmodellen. Een aantal zijn ook te zien in onze showroom. Voor vrijblijvende prijsinformatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Cassita II ''Het juweel onder de cassettes''
Met haar slank, minimalistisch design biedt de Cassita II de perfecte overeenstemming met moderne woontrends. Ongeacht haar extreem compacte vormgeving herbergt de cassette een hele reeks van technische innovaties. De optisch gereduceerde tweepuntsophanging ondersteunt het moderne design.

weinor cassita 
Opal design II ''Indrukwekkende features voor een zonnescherm uit de topklasse''
Moderne technologie ontmoet eersteklas design – de Opal Design II van weinor voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premiumklasse. Ontwikkeld voor het beschermen van grote oppervlakken, past ze zich aan de desbetreffende architectuur harmonisch aan. Met de fraaie cassette ontstaat een verfijnd accent op de gevel. De vele product opties zorgen voor eenvoudige bediening, overtuigend comfort en een lange levensduur.
 Weinor opal design II
Zenara ''Nieuwe dimensie in zonnescherm design''
Met haar avant-gardistisch design is de weinor Zenara hèt design- zonnescherm onder de zonweringen. Bij moderne huizen past het cassette zonnescherm harmonieus bij de gevel, aan oudere gebouwen zorgt zij voor spannende contrasten. Zelfs met grote breedtes tot 6,5 m vereist de weinor Zenara slechts 2 muurconsoles en vormt hierdoor een eenheid met het huis. Talrijke innovaties maken de Zenara ook technisch avant-gardistisch.
 Weinor Zenarra
Semina
De Semina verenigt een fris, modern design met bewezen technologie en betrouwbare kwaliteit. De halfcassette zorgt voor goede bescherming van het doek en de techniek. Hierdoor ontstaat een buitengewoon lange levensduur. Alle details zijn met betrekking tot hun functie, esthetiek en levensduur consequent geoptimaliseerd en op elkaar afgestemd. Voor een constant intelligente oplossing made by weinor.