witblokje

zr montage menubalk v2

zr montage luifel v1

Brustor

In samenwerking met onze leverancier Brustor bieden wij kwalitatief hoge en betrouwbare zonneschermen aan. De types B25 en B38 zijn in onze showroom te bewonderen. De B25 kunnen we u tonen met ledverlichting in de armen en de onderlijst, wat een moderne uitstraling geeft. De B38 is te zien met uitrolbare volant van 1,3 meter!

 

B25
De B-25 Prestige weerstaat een windkracht tot 6 Beaufort. Met de Somfy motor inclusief bijbehorende draadloze zender, heeft u een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bediening.

De B-25 Elite is geschikt voor grotere uitvallen. Deze is leverbaar tot een breedte van 14 meter in gekoppelde versie en 7 meter voor een ongekoppelde luifel. Optioneel kan op de elleboog van de knikarmen een
LED verlichting worden aangebracht, bediend met afstandsbediening.

Kopie van brustor image b 25 prestige awning white cmyk print
B50
De Brustor B-50 is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt. De Brustor B-50 is tot 5,50 m breed leverbaar. De maximale uitval bedraagt 3 m. De montage gebeurt eenvoudig door het scherm in de muur- of plafondbeugel te haken. Door middel van een regelmoer kan men gemakkelijk de helling van het scherm wijzigen van 0° tot 45°. De Brustor B-50 is standaard voorzien van een Somfy buismotor of kan optioneel met windwerk met zwengel uitgerust worden.
brustor image b 50 awning blue rgb web
B38
Zonwering B-38 Prestige is een exclusief windklasse 3 knikarmscherm met een oprolbare volant die volledig in de voorluifel kan verdwijnen. Deze variabele volant met uitval tot 1,30 m biedt een perfecte bescherming tegen de laagstaande zon en zorgt voor extra privacy. De Somfy motoren met bijhorende draadloze zender bedienen zowel de luifel als de volant en optioneel zelfs de ingebouwde LED verlichting en elektrische verwarming. Knikarmscherm B-38 Prestige is leverbaar met een breedte tot 6 m en met een uitval van 3 m of 3,5 m.
Kopie van brustor image b 38 prestige rgb web